2024.05.09. u17
Elmaradt mérkőzést pótolt az U17-es csapatunk az FC Ajka, s magabiztos győzelmével továbbra is vezeti a rájátszást a regionális bajnokság északnyugati csoportjában.
Könnyed győzelem

VFC USE-FC Ajka

4-0 (3-0)

Veszprém. V.: Traier. VFC USE: Csomai (Pej 46.) – Ihász (Nagy B. 62.), Orvos-Nagy (Kálmánfi M. 46.), Horváth B., Ticz, Somogyi, Farkas, Morauszki, Nagy Á. (Franczia B. 46.), Beke, Redencki Zs. Edző: Boromisza Gábor.

FC Ajka: Krisák – Farkas, Bódis, Sulyok, Molnár M., Szücs, Egyed, Mészáros (Fehér 46.), Németh D., Balhási, Török-Csillag, Heck-Szilveszter. Edző: Takács Gábor.

Gólszerzők: Redencki Zs. 6., 27., 47., Somogyi 32.

Boromisza Gábor: - Tudtuk mire számíthatunk az Ajka ellen és azt is kaptuk. Ennek megfelelően magasan letámadtunk, amire nem igazán volt ellenszere a hazaiaknak, sok labdát szereztünk. Nagy százalékban birtokoltuk a labdát és olykor szemre is tetszetős támadásokat vezettünk. Eredményesek is voltunk, a szünetre 3-0-ás eredménnyel vonultunk. A második félidő elején ismét betaláltunk, innentől kezdve viszont már sajnos nem rendszerben futballoztunk. Ettől függetlenül ugyanúgy rengeteg lehetőségünk volt. Ami miatt ismét van egy kis hiányérzetem az az eredmény, mert, ha élesebbek lennénk a kapu előtt, akkor a góljaink számának két számjegyűnek kellett volna lennie. Gratulálok a csapatomnak!