2024.05.05. u12
Hullámzó teljesítményt nyújtott az U12-es csapatunk a Cedobus Mosonmagyaróvár ellen a regionális bajnokság északnyugati csoportjában.
Sok lehetőség kimaradt

VFC USE-Credobus

2-4 (1-1)

Veszprém. V.: Traier. VFC USE: Finta Be. – Kelemen, Varsányi, Mustos, Csifcsák, Takács, Bényi P., Kőrösi, Novák. Csere: Benedek, Gombos, Fehér, Kálmánfi B., Hunyadvári. Edző: Bényi Kálmán.

Credobus Mosonmagyaróvár: Gorgosilits  - Sándorfi, Stuth, Csörgő, Fekete, Stinner, Drugon, Frank, Kovács E.,. Csere: Cser, Jambor. Edző: Szabados Gábor.

Gólszerzők: Kálmánfi B. 37., 74., ill. Sándorfi 8., 73., Drugon 52., Cser 48.

Bényi Kálmán: - Az előzetes erőviszonyok ismeretében tudtuk, hogy egy hasonló képességű csapat lesz az ellenfelünk. A letámadásunk az első negyedben jól működött, több labdát is ikerült szereznünk a támadóharmadunkban, viszont a befejezéseinkben nem volt elég átütő erő, ez megbosszulta magát, és az ellenfelünk egy kontrát követően a nyolcadik percben megszerezte a vezetést, 0-1. A második negyedben annyiban változott a játék képe, hogy a lehetőségeink közül egyet sikerült gólra váltanunk, így a félidőben 1-1 állt az eredményjelzőn. A harmadik játékrészben, aztán megjártuk a mennyet, és a poklot is. A 44. percben sikerült megfordítani a találkozót, 2-1, de az örömünk nem tarthatott sokáig, mert a MOTIM még ebben a játékrészben, négy perc leforgása alatt, kétszer is eredményes tudott lenni, 2-3. Az utolsó húsz percben nagy erőket mozgósítottunk, hogy újra bevegyük a vendégek kapuját, de nem tudtunk betalálni, míg a mosoniak egy szép akciót követően beállították a 2-4-es végeredményt.