2023.12.09. Egyéb
A VFC USE Tehetségközpont egyik alapítója, klubunk kiváló edzője rangos elismerést kapott.
Rangos elismerés

Az NB I-ben 142 alkalommal szereplő Kelemen Miklós edzőnk rangos kitüntetést vehetett át.

A közelmúltban a Vármegyeházán díjazták Veszprém Vármegye legjobb sportolóit, sportvezetőit. Az eseményen - a hagyományok szerint - ezúttal is átadták a Tüskés Endre-díjakat.

A Veszprém Megyei Sporthivatal volt igazgatójának emléke előtt tisztelgő elismerést minden esztendőben olyan személyek kapják meg, akik hosszú időn keresztül tevékenykedtek Veszprém megye sportjáért. A családot képviselve, Tüskés Endre fia, Péter adta át a rangos elismerést.

Legnagyobb örömünkre, az idén a díjazottak között volt Kelemen Miklós, a VFC USE Tehetségközpont egyik alapító tagja, ma is aktív edzője. Ahogy a laudációban elhangzott, a sportberkekben csak "Kele bá"-ként emlegetett tréner a 80-as év elejétől az NB II-es, majd a feljutást követően, az NB I-es veszprémi gárda alapembere volt. Minden edző számított a rengeteg futó, szorgalmas, ballábas középpályásra. A kiesés után is hű maradt Veszprémhez, az NB III-as gárda csapatkapitányaként focizott.

Később a VFC USE egyik alapítója, ma is itt dolgozik. Több száz gyermeket nevelt, többen NB I-es szintig jutottak, később több edzőt indított el a pályán. 

Kele bá, szívből gratulálunk!