2023.10.01. u13
Két negyedben kiváló produkciót nyújtott az U13-as alakulatunk a Király SE-nél az országos bajnokság északnyugati csoportjában.
Vereség, azonban nincs mit szégyelni

u 13

Király SE- VFC USE

3-1 (2-0)

Szombathely. V.: Kiss Cs. Király SE: Tanai - Klauzer, Takács, Szőke, Szalay, Varga, Mészáros, Tóth-Hencsey, Vámos. Csere: Szász, Böndicz, Taschler. Edző: Németh Bálint.

VFC USE: Csőgör - Szilágyi G., Molnár M., Grósz, Pap, Sánta, Buda, Horváth Cs., Redenczki B. Csere: Göndőcs, Horváth R., Morgan, Kuti, Halmágyi. Edző: Nagy László.

Gólszerzők: Klauzer 8., Szalay 12., Tóth-Hencsey 70., ill. Horváth Cs. 43.

Jól kezdte a mérkőzést a csapatunk, egy jól sikerült letámadást követően óriási helyzetet dolgoztunk ki, azonban a hazai kapus a helyén volt, sőt a kipattanót is megfogta.

Ezután egy középpályán eladott labda okozott galibát, és egy könnyű síppal befújt büntetőt értékesített a Király. A hazaiak második találata is hasonló körülmények között esett. A harmadik negyedben nagyot változott a játék képe, a mieink fokozatosan átvették az irányítást és a maximumon pörögtek. Több játékos szinte önkívületi állapotban focizott, aminek meg is lett az eredménye, szépítettünk. A negyedik játékrészben teljesen kitámadtunk, mindent egy lapra feltéve rohamoztunk, és a Király egy kontrából eldöntötte a három pont sorsát.

Nagy László: -  Tanulságos meccset játszottunk, két arcát mutatta a csapatom. Még az ismerkedés fázisában tartunk, de körvonalazódott, hogy miben kell fejlődnünk. Sajnos a héten sok hiányzónk volt, azonban ennek ellenére a harmadik, negyedik játékrészben nagyszerű produkciót nyújtottunk. Az út elején járunk, azonban ebben a két negyedben nyújtott teljesítmény mindenképpen bizakodásra ad okot.