2023.05.28. u13
Nagy tempót diktált a vendéglátó Zalaegerszeg, amit a mieink két negyedig tudtak tartani az U13-as országos bajnokság északnyugati csoportjában.
Két negyedig bírták

ZTE FC-VFC USE

5-2 (1-2)

Zalaegerszeg. V.: Molnár. ZTE FC: Bódis M. – Borza, Csalló, Takács, Hosszú N., Bódis Zs., Farkas, Hosszú O., Kemény. Csere: Bardi, Salamon, Hári, Lukács, Gergály. Edző: Bagó Gábor.

VFC USE: Bogdán – Börcsök, Horváth B., Csima, Vörös, Hajdu, Borbély, Bónis B., Finta Bu. Csere: Szendrey, Szlotta, Szilágyi Z. Edző: Husvéth Balázs.

Gólszerzők: Bódis Zs. 18., 59., 70., 77., Hosszú N. 61., ill. Vörös 28., Hajdu 40.

Helyettes edzővel, Husvéth Balázzsal utazott Zalaegerszegre az U13-as alakulat.

Ugyan a ZTE szerzett vezetést a 18. percben, de Vörös Norbert tíz perc múlva egyenlített, sőt a mieink Hajdu Gergőnek köszönhetően a vezetést is átvették a második negyed utolsó pillanatában.

Láthatóan elfáradtak a mieink a nagy iramú mérkőzésen és a harmadik játékrész végén ismét egyenlő volt az állás. Az utolsó etapban mindent megtett a csapatunk, ám végül vereséget szenvedett a jó erőnléttel bíró Zalaegerszeg otthonában.

Husvéth Balázs: - Csakis dicsérni tudom a srácokat, akik az első két negyedben nagyszerűen fociztak, megérdemelten szereztek vezetést. Ezt követően sajnos nem tudták tartani a lépést a nagy iramot diktáló Zalaegerszeggel. Az eredménytől függetlenül a hozzáállással és a motivációval is elégedett voltam.