2023.05.28. u14
A fizikális hátrányukat ezúttal nem tudták ellensúlyozni az U14-eseink a Kelen SC otthonában, az országos bajnokság alapcsoportjában vívott bajnoki találkozón.
A gólszerzés nem jött össze

Kelen SC-VFC USE

1-0 (1-0)

Budapest. V.: Czakó. Kelen SC: Liziczay – Fülöp (Csider 61.), Tomosi, Róka (Petrekovich-Perjés 66.), Lengyel, Varsányi, Tóth M. (Taxidisz 66.), Nagy Cs. (Papp 41.), Váczi (Konkoly 41.), Nemes (Váradi 61.), Badar. Edző: Soóky Norbert.

VFC USE: Rapali – Börcsök, Mayer (Horváth B. 66.), Magyar, Kovács K. (Hajdu 61.), Lévai, Kaszás, Jáger, Kun, Sipos, Finta Bu. Edző: Kozma Csaba.

Gólszerző: Badar 33.

Az U14-es csapattal ezúttal Kozma Csaba edző utazott el, Husvéth Balázst helyettesítve.

A tréner elmondta, jó meccset játszottak, ahol a Kelen SC komoly fizikai fölényben volt. Kritikusan szólt az ellenfélről, ugyanis a pályán lévők olyan direkt játékot mutattak, amely egyáltalán nem felel meg a tehetségközpontban elvárt képzésnek. A mieink viszont remekül alkalmazták a VFC USE stílusjegyeit, s bár fizikálisan egyelőre nem értek fel a Kelenben edző gyerekekkel, játékban sokkal jobb teljesítményt nyújtottak, mint a rivális, s ez jó alap lehet a jövőre nézve.