2024.06.09. u17
Sajnos nem úgy sikerült az U17-es csapatunknak az osztályozó második párharcának első mérkőzése a Budaörs ellen, ahogy azt reméltük. A srácok, elsősorban fejben, nem bírták el a terhet. De van egy jó hírünk. Szerdán vár még rájuk egy visszavágó, ahol az esélytelenek nyugalmával focizva akár meglepetést is okozhatnak!
Mentális összeesés

VFC USE-Budaörs

0-4 (0-1)

Veszprém. V.: Góbi. VFC USE: Csomai – Wittmann, Zsámpár, Ihász, Horváth P. (Eichberger 55.), Hideg (Budai 55.), Horváth B., Somogyi, Albrecht (Lencsés 70.), Farkas (Nagy Á. 75.), Redencki. Edző: Boromisza Gábor.

Budaörs: Konorót – Marton (Kiss D. 66.), Németh K., Szilveszter E. (Szarka 46.), Kőhalmi, Puskás (Nagymáté 66.), Nagy K., Horváth K. (Szilveszter M. 79.), Sütő, Egan (Oláh 46.), Koller (Bézi 79.). Edző: Nagy Zsombor.

Gólszerzők: Egan 12., Kőhalmi 54., Koller 64., Szarka 84.

Boromisza Gábor: - Mentális összeesés! Jól kezdtük a mérkőzést, néhány perc alatt két ajtó, ablak helyzet maradt ki öt méteren belül. Uraltuk az első félidőt, aztán a semmiből kaptunk egy gólt. A szünetben megbeszéltük, hogy nincs probléma, lesz egy visszavágó, akármi történik, ez legyen a fejünkben. Mindezek után a második játékrészben sorra gólokat ajándékoztunk ellenfelünknek, amikért túl nagy erőfeszítést nem kellett tennie. Egyre jobban estünk szét fejben. Hatalmas lehetőségeink így is akadtak, de egyszerűen képtelenek voltunk gólt lőni. Az ellenfél edzője is elismerte, hogy jól fociztunk, de ez nem vigasztal minket, mert egy 4-0-ás vereséget nem igazán kell megmagyarázni. Van egy visszavágó, bár nagy a különbség, de láttunk már csodát a fociban a legmagasabb szinteken is. Az biztos, hogy nem adjuk fel.