2024.06.03. Lányok
Több ok miatt sem tudott pontot szerezni az U19-es lánycsapatunk a bajnokság zárófordulójában a regionális bajnokság északnyugati csoportjában. Végül hatodik helyen zárt a társaság.
Orrtörés és lesgól

Csákvári TK-VFC USE

3-2 (1-0)

Csákvár. V.: Jónás Péter. Csákvári TK: Balogh N. – Góger (Albrecht 87.), Krisztik, Boldizs, Zelizi, Kalmár, Kovács-Sipeki, Barancsik (Komenda 87.), Kovács B. (Bene 63.), Kovács Dzs. (Szatmári 63.), Batári (Szebik 63.). Edző: Nagy Ákos.

VFC USE: Ékes – Schmera, Balogh B., Kolonics C., Kolonics R., Angyal, Sirhán, Weisz, Kiss-Hajnal, Jakab, Tóth L. Edző: Kiszlinger Balázs.

Gólszerzők: Kalmár 40., Barancsik 50., Szatmári 71., ill. Kolonics R. 59., Tóth L. 62.

Kiszlinger Balázs: - A mérkőzés nem volt egyszerű, mert többen is sérüléssel bajlódnak és már csak a következő szezonban számíthatunk rájuk.  A találkozót enerváltan kezdtük és a félidő derekán egy lesgóllal vezetést szerzett az ellenfél. A 30. perctől tovább folytatódott a vesszőfutásunk: tíz emberrel folytattuk a meccset, ugyanis Sirhán Nadin orrtörést szenvedett. A második játékrészre próbáltuk rendezni a sorokat, azonban hamar kaptunk még egy gólt. Ezután váratlanul öt perc alatt egyenlítettek a csajok, azonban ez sem volt elég a pontszerzéshez, az ellenfél újra megszerezte a vezetést. Sajnos a bírói ténykedés sem minket segített: az utolsó percekben is egy jogos tizenegyestől fosztottak meg minket, így a Csákvár otthon tartotta a három pontot. Ettől függetlenül büszke vagyok a lányokra, mindent megtettek, de ezen a napon ennyire volt elég. Nadinnak mielőbbi felépülést kívánok és köszönöm a lányok egész éves munkáját!!