2024.06.03. u13
A vereség dacára van mire büszkének lennie az U13-asainknak, hiszen mezőnyben fel tudták venni a versenyt az Illés Akadémia legjobbjaival a regionális bajnokság északnyugati csoportjában.
Emelt fővel távoztak

Illés Akadémia-VFC USE

6-0 (1-0)

Szombathely. V.: Nagy P. Illés Akadémia: Kovács V. – Németh L., Novák, Mihók, Szukics, Baranyi, Boda, Husz, Lengyel. Csere: Dudás, Tóth N., Bangó. Edző: Sátori Barnabás.

VFC USE: Palotai N. – Szilágyi G., Buda, Molnár M., Horváth Cs., Pap, Molnár K., Németh J., Kálmánfi. Csere: Redencki, Halmágyi, Sánta, Grósz, Kuti. Edző: Nagy László.

Gólszerzők: Lengyel 11., Baranyi 42., 47., Husz 60., Németh L. 64. (büntetőből), Mihók 78.

Nagy László: - A találkozó után elmondtam a srácoknak, hogy természetesen az eredmény miatt csalódottnak kell lennünk, de emelt fővel távozhatunk, mert bár az eredmény nem ezt mutatta, de ezen az összecsapáson mezőnyben egyenrangú ellenfelei voltunk az Illés Akadémiának. Rengeteget léptünk előre támadások felépítésében, ismét egyéniségeket láttam a pályán, nyomás alatt is jól oldottunk meg játékszituációkat, több helyzetet is sikerült kialakítanunk, most a lezárások kimaradtak. Hátul a szélről belőtt magas labdákra nem tudtunk kellően reagálni. Az eredmény miatt van, de a mutatott játék miatt nincs okunk szomorkodni. Ahogy a győzelmek után, most a vereség után is azt mondtam nekik, hogy ez a mérkőzés hétfőn már csak történelem lesz. Hibáinkból tanulni fogunk, erősségeinket pedig tovább építjük. Köszönöm a srácoknak az egész éves munkát, nagy öröm velük együtt dolgozni, bizakodó vagyok a jövőjükkel kapcsolatosan.