2024.06.02. u11
A Honvéd legjobbjait is két vállra fektette az U11-es csapatunk Csornán, ahol erős mezőnyben végül a torna második helyét szerezte meg.
Döntőt játszott az U11 Csornán

Második alkalommal rendezték meg a Kocsis István Nemzetközi Emléktornát Csornán, ahol a magyar csapatok mellett szlovák és szlovén alakulatok vettek részt. A mieink a Mosonmagyaróvár, az ETO, a szlovák FKM Stupava, a Király, a szlovák FC Petrzalka, valamint a hazai Csorna KK válogatott együtteseivel kerültek egy csoportba. Hat csoportmérkőzést vívtak Varga Tamás tanítványai: előbb a Mosonmagyaróvárral 0-0-ra végeztek, majd 2-1-re verték a Győrt. A Stupavát 3-0-ra győzték le, a Királyt 2-0-ra. Ezt követően 2-0-ra kikaptak a Petrzalkától, aztán gólnélküli döntetlen született a Csornával.

A negyeddöntőben a Budapest Honvéddal találkoztak, a csatát 2-0-ra nyerték meg. Az elődöntőt a Királlyal vívták meg a mieink, ahol büntetőkkel 3-2-re nyertek. A döntő már a kilencedik találkozója volt a Varga-tanítványoknak a tornán és itt a Motimtól 1-0-ra kikaptak.

- A döntő után természetesen nagyon csalódottak voltak a gyerekek, de egy kis idő elteltével átértékelték az eredményt és az egész tornát óriási sikerként könyvelték el. Döntőt játszani mindig nagy élmény, kiemelt figyelmet kaptunk, a szülőktől, gyerekektől. Ebből az eredményből hosszútávon építkezhetünk, erőt meríthetünk belőle a mindennapokban – fogalmazott Varga Tamás vezetőedző.

A tornán több különdíjat is kiosztottak, amelyből többet is a veszprémiek hozhattak haza.

Az All Star válogatott kapusa Gombos Zsombor lett. A torna gólkirályának járó elismerést Novák Áron érdemelte ki. A torna legjobb játékosának pedig Barcza Botondot választotta meg a szakértő zsűri.