2024.06.02. u17
Remek teljesítménnyel, meggyőző fölénnyel nyerte meg az U17-es osztályozó első párharcának első mérkőzését az U17-es gárdánk.
Bravó, srácok!

VFC USE-Nagykanizsa

3-0 (1-0)

Veszprém. V.: Németh G. VFC USE: Csomai – Zsámpár, Ihász (Nagy Á. 76.), Horváth P. (Lencsés 64.), Horváth B., Eichberger (Francia 64.), Somogyi, Farkas, Beke, Budai (Wittmann 33.), Redencki. Edző: Boromisza Gábor.

Nagykanizsa: Takács – Bódi, Szilárd, Torma, Csire, Richter (Erdei 71.), Karsai (Andrasek 64.), Lancsák, Pintér (Kardos 84.), Mikler, Bem (Láng 64.). Edző: Mutter Attila.

Gólszerzők: Eichberger 37., 51., Nagy Á. 90.

Miután az U17-es együttesünk megnyerte a regionális bajnokságot, jogot szerzett arra, hogy részt vegyen az MLSZ Regionális Alapbajnokság osztályozóján.

Boromisza Gábor: - Az osztályozó párharc első mérkőzésén egy szimpatikus ellenféllel találkoztunk, akinek a legnagyobb erénye a küzdeni akarás volt. A focit mi játszottuk, illetve sokszor csak próbáltuk. Az első félidőben nagyon lassan és körülményesen játszottunk, de a vezetést egy tetszetős támadásból megszereztük. A szünetben rendeztük a sorokat és nagyot változott a játékunk, sokkal szebb focit játszottunk. Sikerült még kétszer betalálnunk aminek örülök, de ha őszinte akarok lenni ezt sokkal nagyobb különbséggel kellett volna hozni. Volt jó pár játékosom, aki egymás után két mérkőzést játszott, így ők kapnak egy kis pihenőt és készülünk a szerdai idegenbeli visszavágóra, mivel még semmi nincs lefutva. Gratulálok a csapatomnak!