2024.05.15. u19
Az első félidőben mutatott gyenge játékot nem tudta kompenzálni az U19-es csapatunk, így váratlan vereséget szenvedett Újbudán a regionális bajnokság északnyugati csoportjában.
Vereség idegenben

Újbuda-VFC USE

3-2 (3-0)

Budapest. V.: Bányay. Újbuda FC: Várnagy – Kádár, Adelmann, Lehoczki (Balogh 70.), Szili, Szatmári (Speier 70.), Samson (Kiss 87.), Guger, Pállai, Orosz, Kovács (Viderok 80.).

VFC USE: Csomai (Heklinger 62.) – Horváth Cs. (Krupin 67.), Horváth B. (Adorján 46.), Németh K., Páhy, Somogyi, Fülöp, Sasvári, Bagi, Matos, Sirhán. Edző: Husvéth Balázs.

Gólszerzők: Samson 10. (büntetőből), Guger 27., Szili 43., ill. Adorján 50., Horváth Cs. 66.

Husvéth Balázs: - A mérkőzés első percében már ziccerhelyzetünk volt, amit nem sikerült berúgnunk. Válaszul, egy fegyelmezetlen kirohanás után, ártalmatlannak mondható szituációban szabálytalankodtunk, a játékvezető büntetőt ítélt, amelyet sikeresen értékesített ellenfelünk. Sorra alakítottuk ki a helyzeteket, 4-5 százszázalékos ziccerünk volt csak az első félidőben, amit nem tudtunk kihasználni. A kihagyott lehetőségeink után az ellenfél válasza nem késett és 3-0-ás hátránnyal mehettünk a félidőre. A csapatot teljes mértékben megforgattam és sikerült változtatni a hozzáálláson, de sajnos a két rúgott gól idegenben ma nem ért pontot. Túl nagy előnyt adtunk az ellenfélnek, amit már nem sikerült ledolgozni. A második félidőhöz gratulálni tudok, az elsőt gyorsan el kell felejteni.