2024.05.15. u11
Hazai rendezésű régiós tornán szerepelt az U11-es együttesünk, ahol három remek képességű alakulat ellen is nagyszerűen focizott.
Élmény volt a játékuk

Varga Tamás vezetőedző elmondta, nagyon kíváncsian várta a tornát, mert két meghatározó embere, akik a játék képét általában befolyásolják, is hiányzott. Hunyadvári Bence az egy évvel idősebbek között szerepelt bajnoki mérkőzésen, míg Novák Áron az iskolájával az országos diákolimpián szerepelt. Két sorral és egy kapussal vágott neki a mérkőzéseknek Varga Tamás edző.

- Nagyon jó élményekkel gazdagodtam, hiszen a gyerekek sokkal jobban teljesítettek, mint azt vártam. Amióta átvettem ezt a társaságot azóta most fociztak szerintem a legjobban. Nemcsak ők maguk élvezték az összecsapásokat, hanem mi is, akik kintről követtük az eseményeket. Nagyon sok szép akciót, egyéni megoldást, csapat szintű elemet láttam, kaptam vissza. Csakis elégedetten szólhatok a srácokról, mindenkinek jár az elismerés és a dicséret! – hangsúlyozta.

A mieink az Illés Akadémiával egy izgalmas és remek meccsen 3-3-ra végeztek, majd egy 3-2-es vereséget szenvedtek a Királytól. Végül 6-3-ra legyőzték a Zalaegerszegi TE-t.