2024.05.13. u15
Kikapott az U15-ös csapatunk Sopronban, azonban az őszhöz képest így is nagyot javult a játék, a küzdeni tudás, a csapatszellem.
Vereség sok, sok pozitívummal

SC Sopron-VFC USE

3-2 (2-1)

Sopron. V.: Pap Tibor. SC Sopron: Juhász – Grieszler, Axnix, Angler (Horváth R. 77.), Bándli (Jaksics 41.), Szántó, Honfi (Molnár A. 51.), Papp B., Szabó Z., Szigeti, Böröndi (Pinke 77.). Edző: Kucselata János.

VFC USE: Lendvai – Bogdán, Mayer, Marosvölgyi, Kovács K. (Magyar 46.), Köcski (Zeke 64.), Kaszás, Kruppa, Kun, Horváth B., Sipos. Edző: Boromisza Dániel.

Gólszerzők: Szigeti 17., 34., Szántó 55., ill. Bogdán 36., Magyar 51.

Boromisza Dániel: - Fizikálisan nagyon erős csapat ellen, védelmi hibákból, 2-0-s hátrányba kerültünk. Azonban óriási pozitívum – főleg az őszhöz képest -, hogy volt tartásunk, és sikerült visszajönnünk a meccsbe, kiegyenlítenünk. A Sopronnak sok helyzete volt, ugyan nekünk is akadtak lehetőségeink, de el kell ismerünk, hogy a házigazdáknak nagyobb sansza volt megnyerni a találkozót. Végül a hazaiak egy egyéni hiba után begyötörték a harmadik góljukat. A vereség ellenére szeretném megdicsérni a fiúkat, jól küzdöttek, tették a dolgukat. Az őszhöz képest sokat fejlődtünk. Bízom benne, hogy a következő két mérkőzésen is ezt meg tudjuk majd mutatni.