2024.04.22. u11
Most már rendre pozitív mérleggel tér haza a különböző régiós tornákról az U11-es csapatunk, de ami a legfontosabb Varga Tamás vezetőedző szerint, hogy élvezik a gyerekek a játékot és mind több elemet adnak vissza az edzésen gyakoroltakból.
Élvezték a játékot

Az elmúlt két hétben Mosonmagyaróváron, majd Zalaegerszegen vendégszerepelt az U11-es alakulatunk.

Mosonmagyaróváron a hazaiak mellett a szlovák Karlova VES-től, valamint a Zalaegerszeggel mérte össze felkészültségét a társaság. Varga Tamás kifejtette, kifejezetten jól játszottak a gyerekek, komolyan vették a mérkőzéseket.

- A Mosonmagyaróvár ellen csakis dicsérni tudom a srácokat, ügyesek voltak. Ezt követően nagyobb gólaránnyal sikerült nyerniük a szlovákok ellen. A ZTE hasonló képességű együttes, mint mi, de nagyon örülök, hogy az utolsó két meccsünkön már mi kerekedtünk felül – mondta el Varga Tamás.

Zalaegerszegen a ZTE mellett az Illés Akadémia és a Király voltak a riválisok.

- Az Illés Akadémia kiemelkedik a mezőnyből, sok ügyes gyerekkel, nehezen vesszük fel velük a versenyt, azonban meccsről meccsre fejlődünk ellenük is. De a lényeg nem ez. Sokkal inkább az, hogy lássuk, az edzésen gyakoroltak visszaköszönnek-e a találkozókon. A gyerekek fejlődnek, meccsről, meccsre ügyesebbek, önmagukhoz képest mindig előre tudnak lépni. Nekünk ez az elsődleges törekvésünk, így elégedetten térhettünk haza Zalaegerszegről is. A gyerekek élvezték a játékot, jó volt a hozzáállásuk is – fogalmazott az edző.