2024.04.21. u17
Nem várt vereségbe szaladt bele a regionális bajnokság északnyugati csoportjának felsőházában az U17-es gárdánk, így egy pontra olvadt az előnye a Mosonmagyaróvárral szemben.
Újra szoros a bajnokság

Credobus-VFC USE

5-1 (2-0)

Mosonmagyaróvár. V.: Kovács A. Credobus Mosonmagyaróvár: Pfeiffer – Csák (Kiss G. 78.), Fekete (Horváth M. 46.), Nusser, Nagy K., Németh B. (Molnár Z. 46.), Hanacsek, Vass (Egerszegi 69.), Herczeg, Ocskay (Horváth Á. 46.), Villányi. Edző: Németh Róbert.

VFC USE: Csomai – Wittmann, Horváth P., Fekete (Ihász 54.), Somogyi, Albrecht (Franczia B. 84.), Farkas, Mayer, Morauszki (Gáspár 84.), Beke (Nagy Á. 74.), Redencki (Szloboda 54.). Edző: Boromisza Gábor.

Gólszerzők: Csák 19., Villányi 42., Vass 52., Herczeg 59., Horváth Á. 85., ill. Somogyi 90.

Boromisza Gábor: - A második helyezett Mosonmagyaróvár vendége voltunk, akik győzelmi kényszerrel léptek pályára, hiszen ha kikapnak, akkor nagy valószínűséggel eldőlt volna a bajnokság. Nem így történt. Ők az első másodperctől kezdve tudatosították bennünk, hogy mi a céljuk, mi pedig asszisztáltunk hozzá. Akaratgyenge, hit nélküli gyerekeket láttam ma a pályán Veszprém mezben. Semmi nem működött abból, amit megbeszéltünk. 4-0 után kezdtünk el úgy focizni, ahogy azt valójában kellett volna végig, de idő szűkében már teljesen mindegy volt. Voltak kritikán aluli teljesítmények, hozzáállásbeli problémák, ami számomra elfogadhatatlan. Az ellenfél kapusa tízesre védett, nálunk sajnos ma nem volt kapusteljesítmény sem. Újra nyílttá tettük a bajnokságot, ha meg akarjuk nyerni, már nem hibázhatunk.