2024.02.24. u17
Folytatta remeklését az U17-es csapatunk a regionális bajnokság északnyugati csoportjának felsőházában.
Győzelem a második bajnokin is

Pápai ELC-VFC USE

1-3 (0-0)

Pápa. V.: Horváth A. Pápai ELC: Scheller (Orbán 83.) - Nyári, Tóth M., Banai (Heizler 87.), Varga B., Ihász (Kolompár K. 63.), Bakos (Kolompár D. 46.), Arizpe, Horváth Á., Koloványi, Kovács K. Edző: Berkes Tamás.

VFC USE: Pej - Wittmann (Nagy B. 72.), Zsámpár (Gáspár 67.), Ihász (Szloboda 57.), Redencki, Cadamuro (Hideg 57.), Somogyi, Farkas, Mayer, Horváth B., Eichberger. Edző: Boromisza Gábor.

Gólszerzők: Arizpe 86., ill. Mayer 56., Eichberger 61., Somogyi 69. percben.

Kiállítva: Mayer a 91. percben.

Boromisza Gábor: - Nagyon motiváltnak láttam a csapatot a bemelegítésnél, viszont az első félidőben nem igazán abban a felfogásban játszottunk, amit megbeszéltünk. Egy nagyon betömörülő, elképzelés nélkül futballozó Pápával találkoztunk, vagyis úgy helyes, ha azt mondom, az volt a céljuk, hogy valahogy megszerezzék és rúgják előre a labdát. Nálunk viszont az előrefele játékunk helyezkedési hibák sorának köszönhetően meddő volt. A félidőben rendeztük a sorokat, posztra is váltottunk és végre nemcsak a labdabirtoklás működött, hanem helyzetek sorát dolgoztuk ki, azt játszottuk amit kell, aminek meg is lett az eredménye, zsinórban három gólt rúgtunk. Utolsó öt percben higgadtabban kellett volna kezelni bizonyos dolgokat, mert nem gondolva az elkövetkezendő meccsekre, elkezdtük gyűjteni a lapokat. Tanulságos összecsapás volt. Úgy gondolom, a győzelmünk egy pillanatig sem volt kérdéses. Gratulálok a csapatomnak, lépésről lépésre haladva megyünk tovább!