2024.02.19. u9
A Főnix Kupán szerepelt a hétvégén az U9-es alakulatunk, ahol hasznos mérkőzéseken mérhette fel a tréner, Bencsik Áron, hol tartanak a tanítványai a riválisokhoz képest.
Rangos tornán szerepelt az U9

A székesfehérvári Főnix Kupán nívós ellenfelekkel mérhette össze tudását az U9-es alakulatunk. A csoportból való továbbjutás ugyan nem sikerült, de így is három győzelmet könyvelhettek el Bencsik Áron tanítványai. 

A tréner a torna után elmondta: - Először is szeretnék jobbulást és mihamarabbi felépülést kívánni Nagy Ádinak, akinek a pénteki edzésen, sajnálatos módon, eltört az alkarja, emiatt nem tudott eljönni velünk a tornára. Az előbbi eset és a sok betegség ellenére is bő kerettel, jó minőségben tudtunk elutazni Székesfehérvárra. A gyerekektől azt kértem, hogy Veszprémhez méltó módon, az eredménytől es ellenféltől függetlenül végig hatalmas motiváltsággal és nagy akarattal játsszanak. Ezt abszolút sikerült visszakapnom. Az egyéni technikai részt, valamint a csapatelemeket pedig edzéseken - ahogy eddig is - fogjuk fejleszteni tovább. Egytől egyig büszke vagyok a gyerekekre, mivel nagyon jól helytálltak. Nagy lehetőség volt olyan nívós csapatokkal is összemérni a tudásunkat, mint a Bp. Honvéd, az UTE Labdarúgó Akadémia, vagy a Fehérvár FC.

Eredmények: VFC USE-Dunakeszi 2-1, VFC USE-Budapest Honvéd 0-2, VFC USE-Siófok 0-1, VFC USE-UTE 0-4, VFC USE-Gyirmót 1-0, VFC USE-Göd 2-1, VFC USE-Fehérvár FC 0-4.