2023.11.19. u12
Hosszú idő után ünnepelt győzelmet az U12-es alakulatunk a Király ellen az országos bajnokság északnyugati csoportjában.
Önbizalomnövelő siker

VFC USE-Király SE

5-1 (2-1)

Veszprém. V.: Pintér. VFC USE: Palotai – Csifcsák, Mustos, Varsányi, Redling, Kőrösi, Takács, Kovács B., Bényi P. Csere: Finta Be., Tárnai, Barcza, Novák. Edző: Bényi Kálmán.

Király SE: Gombás – Halmosi, Windisch, Varga, Schimmer, Petneházi, Kovács Ba., Márkus, Németh Á. Csere: Horváth B., Simonits, Szokol. Edző: Horváth Péter.

Gólszerzők: Bényi P. 12., Kovács B. 32., Kőrösi 47., 53., 73., ill. Horváth Be. 36.

Kicsit szokatlan körülmények között fogadtuk a Királyt, hiszen villanyfényben rendeztük meg a mérkőzést, ráadásul az idő sem volt túl kegyes, hiszen hatalmas szél nehezítette a csapatok dolgát.

A mieink nagy elánnal küzdve, minden negyedben irányítva, teljesen megérdemelt, fölényes győzelmet arattak. Örömteli, hogy két fiatalabb játékos is lehetőséget kapott, akik nagyszerűen helyt álltak.

Bényi Kálmán: - Már az első perctől hatalmas energiákat mozgósítottak a srácok a siker érdekében. A nagy akarat szemre is tetszetős játékkal párosult, nagyon sok helyzetet tudtunk kialakítani, és ezekből ötször eredményesek is voltunk. Ma igazi csapatként működtünk, mindenki hozzátette a magáét, külön kiemelném a két U11-ből feljátszó játékosunkat, Barcza Botondot és Novák Áront, akik cseppet sem megilletődve fociztak debütálásukon.