2023.11.18. u15
Hosszú idő után ismét győzelmet ünnepelhetett az U15-ös csapatunk a regionális bajnokság kiemelt nyugati csoportjában. Fantasztikus teljesítrménnyel, kétgólos hátrányból felállva nyertek Boromisza Dániel növendékei.
Nagyszerű győzelem

Király SE-VFC USE

2-4 (2-0)

Szombathely. V.: Samu. Király SE: Tóth D. – Turczi, Somfalvi, Harangozó (Tanai 59.), Őri, Szabó B. (Nagy Á. 70.), Gerencsér, Puporka, Tóth Dé., Karvalics, Szász. Edző: Hujber Bálint.

VFC USE: Végh M. (Lendvai 41.) – Mayer, Marosvölgyi, Magyar, Hajgató (Köcski 41.), Kovács D. (Zeke 41.), Kaszás, Kruppa, Kun, Horváth B. (Kovács-Eged 27.), Sipos. Edző: Boromisza Dániel.

Gólszerzők: Őri 23., Karvalics 28., ill. Kaszás 51., Marosvölgyi 54., 68., Mayer 83.

Az első félidőben a szél által támogatott Király két szerencsés góllal elhúzott. A szünet után azonban ellenállhatatlan játékkal rukkolt elő a csapatunk és nemcsak egyenlített, hanem meg is fordította a találkozót.

Boromisza Dániel: - A második félidőre úgy küldtem ki a srácokat, hogy nem veszíthetnek párharcot és szántsák fel a pályát a győzelem érdekében. Felállást váltottunk és alig negyedóra alatt egyenlítettünk. Rengeteg ziccert alakítottunk ki, extra produkciót nyújtott valamennyi játékosom és a győzni akarás, amit láttam, tapasztaltam, elképesztő volt. Mérhetetlenül büszke vagyok minden játékosomra, akik ma megmutatták, milyen a veszprémi virtus, nagyon megérdemelték már ezt a sikert!