2023.11.14. u15
A hozzállás és az akarat is megvan az U15-ös scapatunknál, bízzunk benne, hogy mielőbb megtalálják a támadók a góllövő cipőjüket is. Ez történt a regionális bajnokság kiemelt nyugati csoportjának legutóbbi bajnokiján.
Gólok nélkül nehéz

VFC USE-SC Sopron

0-3 (0-2)

Veszprém. V.: Vántsa. VFC USE: Végh (Lendvai 46.) – Mayer, Marosvölgyi, Magyar, Kovács K., Hajgató (Kruppa 47.), Kaszás, Kun, Zeke (Köcski 47.), Horváth B. (Kovács D. 47.), Sipos. Edző: Boromisza Dániel.

SC Sopron: Juhász (Lang 62.) – Kucselata, András (Fekete 70.), Angler, Bándli, Papp, Honfi, Szabó Z., Szigeti, Molnár (Horváth R. 70.), Jaksics (Bugledits 51.). Edző: Kucselata János.

Gólszerzők: Bándli 24., Angler 40., Szigeti 46.

Boromisza Dániel: - Szép játékkal, sok helyzettel nulla pont. A támadásfelépítések (főleg tengelyben) nagyon jól mentek, legalább öt százszázalékos helyzetet alakítottunk ki, egyet sikerült gólra váltani, de a partjelző teljesen érthetetlen okból lest intett. Az ellenfél viszont két pontrúgásból gólt szerzett az első félidőben, ennek védekezését nagyon sokat fogjuk gyakorolni. A második játékrész elején egy technikai hiba után kaptunk még egy gólt, ezután mindent elkövetett a csapat a szépítés érdekében, de sajnos a kapu előtt nagyon pontatlanok vagyunk. Az utolsó felállást váltottunk és nagyon jól reagált rá a csapat. Mayer Ádám és Kaszás Levi játéka nagyon jó volt, az ellenfél edzője is kiemelte őket. A hozzáállás, az akarat megvan, a játék is rendben volt, de amíg valaki nem kezd el gólokat lőni a csapatból, addig nagyon nehéz lesz meccset nyerni.