2023.10.02. u15
Minden tiszteletet megérdemel az U15-ös gárdánk, mert bár kikapott, az elsőtől az utolsó percig becsülettel hajtott a listavezető ellen a regionális bajnokság kiemelt bajnokságában.
Küzdöttek becsülettel

VFC USE-Budai FC

0-4 (0-2)

Veszprém. V.: Lukács. VFC USE: Végh M. (Lendvai 41.) – Sipos, Mayer, Kun, Marosvölgyi (Buvári 66.), Magyar, Kovács K., Köcski (Zeke 52.), Kovács D. (Kovács-Eged 52.), Kaszás, Kruppa (Hajgató 41.). Edző: Boromisza Dániel.

Budai FC: Magó (Mayer 57.) – Kis, Jobbágy (Horváth Zs. 57.), Buzgó, Vas (Jókai 52.), Dombai, Mayer (Néder 71.), Sztiho (Loboda 41.), Gesler (Gyurkovics 52.), Takács (Csalló 41.), Csiszér. Edző: Kovács Attila.

Boromisza Dániel: - Büszke vagyok a csapatomra, hiszen az elsőtől a nyolcvanadik percig hajtottak és mindent megtettek azért, hogy megnehezítsék a listavezető dolgát. Fizikálisan komoly lemaradásban vagyunk, és kicsit lassan gondolkozunk, azonban a hozzáállással igyekeznek a hiányosságokat pótolni a fiúk. És ez a legfontosabb. Hogy küzdjenek, harcoljanak. Biztos vagyok benne, hogy ez a mentalitás meghozza majd a gyümölcsét.