2023.10.02. u19
Többet birtokolta a labdát, sok helyzetet kidolgozott az U19-es csapatunk, ám gólt nem sikerült elérnie, így pont nélkül maradt a Budaörs ellen a regionális bajnokság kiemelt csoportjában.
Az eredmény nem tükrözi a mérkőzésen látottakat

VFC USE-Budaörs

0-3 (0-1)

Veszprém. V.: Bódi. VFC USE: Söptei (Heklinger 72.) – Varga M. (Horváth Z. 80.), Redencki Zs., Németh K., Páhy, Somogyi, Farmakis (Cadamuro 46.), Fülöp, Sasvári, Bagi, Matos. Edző: Boromisza Gábor.

Budaörs: Hámori – Katona, Székely, Pintér, Bánki (Fiedler 56.), Borbás (Kovács E. 70.), Jármai, Vámos (Németh K. 70.), Forgács (Marton 76.), Czakó, Kiss N. Edző: Kaszás Attila.

Gólszerzők: Kiss N. 39., Katona 75., Fiedler 83.

Egy a tabellán jó pozícióban lévő csapatot fogadtunk, mégis mi birtokoltuk többet a labdát és mi alakítottunk ki nagy helyzetet. Sajnos azonban a kihagyott lehetőség megbosszulta magát és a 39. percben a Budaörs szerzett vezetést.

A szünet után láthatóan rendezte sorait a csapatunk, de egy ajándéklabda után kettőre növelte a különbséget a Budaörs, míg a mieink csak kihagyott ziccerekig jutottak. A hajrában szerzett vendégtalálat pedig végképp pontot tett a mérkőzésre.

Boromisza Gábor: - Az eredmény nem tükrözi hűen a mérkőzésen látottakat. Hiába kapott a csapatom a mérkőzés után az ellenfél edzőjétől dicséretet, ezért nem jár pont. Nagyon várom, hogy teljes kerettel tudjunk végre nekivágni egy bajnokinak, mert annak a két-három játékosnak a hiányát nagyon érezzük.