2023.10.01. u12
Ez a találkozó nem az U12-es csapatunk elképzelése szerint alakult az országos bajnokság északnyugati csoportjában.
Gyenge helyzetkihasználás

Király SE-VFC USE

5-1 (2-0)

Szombathely. V.: Kiss. Király SE: Tamás - Varga D., Windisch, Simonits, Varga M., Schimmer, Penteházi, Márkus, Németh Á. Csere: Gombás, Horváth B., Szokol, Léránt. Edző: Horváth Péter. VFC USE: Palotai - Mustos, Kőrösi, Takács, Varsányi, Kálmánfi, Fehér, Bényi P., Csifcsák. Csere: Finta Be., Benedek, Kovács B., Sági, Tárnai. Edző: Bényi Kálmán.

Gólszerzők: Varga M. 11., 23., 57., Windisch 76., Simonits 52., ill. Kovács B. 75.

Jól kezdtük a meccset, sorozatban dolgoztuk ki a helyzeteket, ám 3-4 gólos vezetés helyett ellenfelünk talált be. A folytatásban is domináltunk mezőnyben, ám az ellenfél kapuja előtt rendre leblokkoltunk. A második negyedben ugyanez volt a forgatókönyv, majd a Király egy beívelt szabadrúgást követően egy fejessel növelte előnyét.

A harmadik negyedben beszorultunk a kapunk elé, ekkor 4-0-ra elhúzott a Király. A negyedik játékrészben ismét mi irányítottunk, zsinórban alakítottuk ki a helyzeteket, amiből egyet sikerült gólra váltani.

Bényi Kálmán: - Két azonos képességű alakulat találkozóján a rögzített szituációkat gólra váltani tudó alakulat kerekedett felül. Az alapelveinket egyre jobban alkalmazzák a srácok, de a helyzetkihasználásunk nagyon gyatra volt.