2023.09.30. u17
Akadnak bizonyos helyzetek, amikor a győzelmet nem kell megmagyarázni. Ilyen a mai U17-es csapat teljesítménye is a regionális bajnokság északnyugati csoportjában a Balatonfüred ellen.
A lényeg a három pont

 

VFC USE-Balatonfüredi USC

1-0 (0-0)

Veszprém. V.: Szabó L. VFC USE: Csomai R. – Ihász, Halász, Cadamuro (Mayer 46.), Somogyi, Beke, Micskó (Kálmánfi 46.), Szloboda (Neuburger 46.), Nagy B., Redencki, Gáspár (Nagy Á. 74.). Edző: Husvéth Balázs.

Balatonfüredi USC: Alam – Dallos, Salamon, Sebestyén, Simai, Hutchinson (László 51.), Zab (Fodor 65.), Papp (Hajdu 60.), Bangófi, Simon, Kelemen (Haracsek 46.). Edző: Takács László.

Gólszerző: Kálmánfi 85.

Igazi megyei rangadót vívtak a csapatok, ahol rengeteg helyzetet láthattunk, de gólt mindössze egyet. A Füred nagyon akarta a győzelmet, a mieink viszont sok hibával fociztak és az igazi elszántság is hiányzott belőlük. Végül Kálmánfinak köszönhetően azonban megszereztük a három pontot.

Husvéth Balázs: - Sajnos ez nem a mi napunk volt. Elfogadom, ha egy csapatnak gyengébb napja volt, de az nem esett jól, hogy a Füred jobban akarta a győzelmet nálunk. A mai nap legfontosabb pozitívuma a három pont megszerzése.