2023.09.19. u12
Négygólos hátrányban sem adták fel, de sajnos a pontszerzés nem jött össze végül az U12-es csapatunknak, amely a regionális bajnokság északnyugati csoportjában Mosonmagyaróvárra látogatott.
Hiába hajráztak nagyszerűen

Credobus-VFC USE

4-3 (3-0)

Mosonmagyaróvár. V.: Baán. Credobus Mosonmagyaróvár: Sándorfi – Kompis, Fekete, Drugon, Frank, Stuth, Kovács E., Gorgosilits, Varga. Csere: Csarnakovics, Jambor, Matina. Edző: Szabados Gábor.

VFC USE: Finta Be. – Mustos, Kőrösi, Benedek, Takács, Kálmánfi, Redling, Németh J., Bényi P. Csere: Kovács B., Csifcsák, Sági. Edző: Bényi Kálmán.

Gólszerzők: Drugon 13., Frank 22., 43., Jambor 26., ill. Benedek 55., Bényi P. 73., Kálmánfi 75.

A mérkőzés egészén nagy mezőnyfölényben játszottunk, kombinatív játékkal igyekeztünk egészen hátulról felépíteni a támadásainkat. Az első két negyedben a befejezéseink erőtlenek voltak, a próbálkozásaink nem okoztak különösebb nehézséget a Credobus remek adottságokkal rendelkező kapusának. A mi hibáinkat viszont kegyetlenül megbüntette ellenfelünk. Érdekes volt látni, hogy a demoralizáló gólok ellenére sem estek össze a fiúk, és egy kihagyott büntető sem szegte kedvüket, hanem továbbra is küzdöttek hajtottak rendületlenül. A harmadik negyedben végre megtört a jég, s innen már nem volt megállás. Sorozatban dolgoztuk ki a jobbnál jobb helyzeteket, a hazaiakat teljesen beszorítva kapujuk elé. Végül 4-3 után már nem jött össze a pontszerzés, de így is jár a taps a veszprémieknek.

Bényi Kálmán: - Sajnos későn találtunk rá a helyes útra, így nem sikerült megfordítani a találkozót. Az első gólunkat követően átszakadt a gát a srácokban és nagyot javultak minden szempontból. A mentalitással nagyon elégedett voltam.