2023.09.18. u16
Nehéz, küzdelmes mérkőzésen minimális vereséget szenvedett az országos alapbajnokságban szereplő U16-os gárdánk.
Vereség Gödöllőn

Gödöllő-VFC USE

1-0 (0-0)

Gödöllő. V.: Boda. Gödöllői SK: Komár – Faludi (Bajkó 68.), Juhász (Bucina 82.), Egervári, Németh M., Veszely-Kiss, Szeles, Kőhalmi, Varga N. (Kiss Á. 74.), Orosz, Bucsai. Edző: Tóth Balázs.

VFC USE: Eszenyi – Szalay, Wittmann, Horváth P., Eichberger, Morauszki, Fekete, Orvos-Nagy (Gadanecz 46.), Budai (Micskó 59.), Lencsés, Zsámpár. Edző: Kozma Csaba.

Gólszerző: Németh M. 47.

Kozma Csaba: - A fizkálisan sokkal erősebb ellenféllel szemben igyekeztük érvényesíteni a VFC USE taktikai filozófiáját. Sajnos a mérkőzés nagy részében birkózásra kényszerített minket a Gödlöllő, amiben viszont egyáltalán nem vagyunk jók. Ennek ellenére a mérkőzés nagy részében irányítani tudtuk a játékot. Sajnos egy pontrúgásból azonban, nagy egyéni hiba után, vezetést szerzett a hazai csapat. Folyamatosan próbálom még mindig a megfelelő kezdőcsapatot megtalálni, de nincs könnyű dolgom, mert ebben az osztályban már nincs lehetőség hibázásra. Ha gólt kapsz, akkor már nagyon nehéz a megfordítani a találkozót. A csapat nagyon igyekszik, mindent megtesz a pontszerzés érdekében, helyzetekig most is eljutottunk, ám ezúttal a gólszerzés elmaradt.