2023.09.17. Lányok
Rengeteg helyzetet dolgozott ki az U16-os lánycsapatunk a Csákvár ellen, azonban a meccs utolsó pillanatáig izgulni kellett, meglesz-e a három pont.
A végére maradt a slussz poén

VFC USE-Csákvár

2-1 (0-0)

Veszprém. V.: Babos. VFC USE: Sándor – Mayer (Stark 69.), Schvéder, Kasuba, Vörös, Hiller, Sirhán (Tamás 53.), Reiner, Tóth H., Angyal, Szentmihályi. Edző: Hered Petra.

Csákvári TK: Györök – Előd, Venczel, Matus (Bencsik 65.), Orisek, Farkas, Kiss V., Kirsch, Eszlári, Lázár, Kiss B.

Gólszerzők: Tóth H. 74. (11-esből), 79., ill. Kirsch 46.

A regionális U16-os bajnokság északnyugati csoportjában már a negyedik fordulót tartották. A hatodik VFC USE a hetedik Csákvárt fogadta.

Hered Petra: - A csajok nem igazán voltak ott fejben a meccsen és csak nehezen bírtak ellenfelükkel. Ennek ellenére sok remek helyzetet dolgoztunk ki, azonban egyiket sem tudtuk gólra váltani. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, a Csákvár viszont élt az adódó lehetőséggel és vezetést szerzett a 46. percben. Küzdöttünk, hajtottunk, de csak nehezen jött össze az egyenlítés, egy büntetőt értékesítve. Az utolsó pillanatban sikerült megszerezni a győztes gólt is, egy szélről érkezett beadást Tóth Hanna továbbított a kapuba. Bár megvan a három pont, nem lehetünk maximálisan elégedettek, a helyzetkihasználáson mindenképpen javítanunk kell, hogy a későbbiekben ne kelljen ennyit izgulni. Nyilván nincs megállás, készülünk tovább a következő ellenfelünkre.