2023.09.12. u12
Az első két negyedben mutatott gyengébb játék után a harmadik és negyedik negyedben magukra találtak az U12-eseink a Fehérvár ellen az országos bajnokság északnyugati csoportjában.
Javuló játék

VFC USE-Fehérvár FC

2-7 (0-3)

Veszprém. V.: Babos. VFC USE: Palotai – Mustos, Takács M., Varsányi, Kálmánfi, Németh J., Fehér, Bényi P., Kőrösi. Csere: Finta Be., Benedek, Kovács B., Redling. Edző: Bényi Kálmán.

Fehérvár FC: Papp – Széplaki, Tóth G., Juhász, Poszavecz, Szigeti-Kiss, Bobák, Hegedüs, Balogh L. Csere: Nagy B., Sümegi, Vörösmarty, Boda, Fasching. Edző: Horváth Zoltán.

Gólszerzők: Fehér 51., Bényi P. 74., ill. Szigeti-Kiss 4., 35., 67., Balogh L. 7. 53., Sümegi 45., Boda 49.

Bényi Kálmán: - A nyári edzőmérkőzés után (13-2) hat gólt sikerült lefaragnunk, látszik a fejlődés a srácokon, de még mindig akadtak bántó helyezkedési hibák, főleg a középső harmadban csúsztak el a játékosok. A labdakihozatalaink zömében jól működtek, de, főleg az első két negyedben, kevés volt a labda nélküli támogató mozgás. A harmadik és negyedik játékrészben hatalmasat javultunk, több alkalommal is megdolgoztattuk az ellenfél hálóőrét. A rekkenő hőségben is igyekezett mindenki kihozni magából a legtöbbet, elégedett voltam a mentalitással.