2023.06.05. Egyéb
A VFC USE, a Veszprémi Futball Club Utánpótlás Szakosztálya, izgalmas évzáró eseményt szervez a Sobri Jóska Kalandparkban, Kislődön. Az eseményt június 18-án, vasárnap tartjuk meg.
Évzáró a Sobri Jóska Kalandparkban!

Az évzáró rendezvény célja, hogy ünnepelje és megköszönje a klub fiatal játékosainak és edzőinek az egész évben végzett kemény munkát és elkötelezettséget. Ez egy remek alkalom arra is, hogy összegyűljenek a játékosok, a csapatok és a szülők, és közösen ünnepeljék az elért eredményeket.

A Sobri Jóska Kalandpark tökéletes helyszínt biztosít az évzáró rendezvény számára. A park számos kalandos és szórakoztató tevékenységet kínál, beleértve a kötélpályákat, a bobot, a vizes csúszdákat és még sok mást. A jelenlévők élvezhetik a szabadtéri játékokat és kihívásokat, miközben kötetlenül beszélgethetnek és a különböző korosztályok ismerkedhetnek egymással.

Az eseményen a klub elismeréseket is kioszt a játékosoknak, az edzőknek az egész évben nyújtott kiváló teljesítményükért és hozzájárulásukért. Ez egy nagyszerű mód arra, hogy a közösség elismerje a fiatal tehetségeket és támogassa őket a további fejlődésben.

A VFC USE évzáró rendezvénye különleges alkalom a csapat összetartására és az örömteli pillanatok megosztására. Az esemény remek lehetőséget nyújt arra, hogy a játékosok és a családok közelebb kerüljenek egymáshoz, és együtt ünnepeljék a sikereket.

Ha érdekel a futball és szeretnéd megtapasztalni a VFC USE közösségének dinamizmusát, akkor gyere el június 18-án a Sobri Jóska Kalandparkba, Kislődre, és csatlakozz a VFC USE évzáró rendezvényéhez! Várunk szeretettel mindenkit, aki részt szeretne venni ezen a vidám és izgalmas eseményen!

Kedvezményes belépő: 3000.-Ft/fő
(Csak az eseményre eszközhasználat nélkül,étkezéssel!)
Teljes belépő: 5.500.-Ft/fő
(Eszközhasználattal,étkezéssel!)