2023.03.26. u11
Bár néhány meccsen nem a megszokott remek teljesítményt hozta az U11, végül a zalaegerszegi utolsó találkozón megmutatták, mire is képesek valójában.
Minden jó, ha a vége jó

U11:

Szombathelyen, majd Zalaegerszegen szerepelt az U11-es alakulatunk.

Kelemen Miklós vezetőedző kifejtette, a szombathelyi tornán többen is hiányoztak, ahol a Királlyal, az Illés Akadémiával és a Zalaegerszeggel csaptak össze.

- Az, hogy mindhárom mérkőzésen vereséget szenvedtünk az mellékes, az eredmény egyáltalán nem érdekel. Az viszont sokkal inkább, hogy a labdakihozatalaink remekül működtek, szépen építettük fel a támadásokat, ám a kapu előtti döntéseink katasztrofálisak voltak. Egyszerűen a támadás-befejezésekkel hadilábon álltunk. Nem jó szájíízzel utaztunk haza.

Az előző hétvégén Zalaegerszegen a Lendva és a Kőszeg ellen megismételték a srácok a múlt heti produkciót. Viszont a ZTE-vel szemben már megmutatták, hogy mire is képesek valójában.

- Sajnos az első két meccsen ott folytattuk, ahol Szombathelyen abbahagytuk. Szerencsére a legerősebb ellenfél ellen összeszedtük magunkat és végre minden úgy működött, ahogy addig is kellett volna. A fiúk jól játszottak, remekül felépített támadásokkal magabiztos, szép győzelmet arattunk. Az eredmény másodlagos, az sokkal fontosabb, hogy önbizalomnövelő, jó játékot mutattunk és úgy fociztak a fiúk, ahogy vártam.