2023.03.26. u10
Akadtak önbizalomnövelő eredmények és olyan meccsek is, ahol semmi sem sikerült. Ilyen volt az U10-es csapatunk elmúlt két hétvégéje.
Felemás hétvégék

U10:

Az U10-es csapatunk két hete Szombathelyen, a mögöttünk hagyott hétvégén pedig Zalaegerszegen vendégeskedett.

Varga Tamás vezetőedző elmondta, a vasi vármegyeszékhelyen kiválóan teljesítettek tanítványai.

- Minden mérkőzésen nagyszerűen fociztak a fiúk, és az ilyen teljesítmények után az edző is töltekezik. A srácok vereség nélkül utaztak haza és önbizalomnövelő eredményt értek el olyan csapatok ellen, akikkel szemben eddig nem sok sikerélményük volt. A Zalaegerszeget 7-3-ra verték, míg a Király SE és az Illés Akadémia ellen döntetlent értek el. Bár az edzők ebben a korban még nem számolják az eredményt, a gyerekek viszont igen, épp ezért nagyon örültek. Mindenki elégedetten utazott haza, megerősítve abban gyereket és felnőttet, hogy jó úton haladunk.

Hétvégén Zalaegerszegen a hazaiak, a Lendva és a Kőszeg voltak az ellenfelek.

- Ez a hetünk eléggé zsúfolt volt, az edzéseken kívül sok más feladata volt a gyerekeknek, ami láthatóan leterhelte őket. Ma nem igazán működött semmi. A srácok mindent meg akartak csinálni, amit kértem tőlük, de mindig egy ütemmel később, lassan, nehézkesen gondolkoztak. Igaz, a mai nap nem úgy alakult, ahogy szerettük volna, de így is szoros meccset játszottunk a ZTE-vel, a Kőszeggel szemben alulmaradtunk, a Lendvát pedig simán vertük. Dolgozunk tovább, hiszen sok feladatunk van még!