2023.03.26. u12
Hiába dolgozott ki rengeteg helyzetet végül azokból csak egyet tudott gólra váltani, így vereséget szenvedett az U12-es csapatunk a bajnokság északnyugati csoportjában.
Elkerülhető gólokat kaptak

VFC USE-Mosonmagyaróvár

1-5 (0-2)

Veszprém. V.: Ferenczi. VFC USE: Csőgör – Sánta, Redencki, Grósz, Szilágyi G., Halmágyi, Molnár M., Horváth Cs., Göndőcs. Csere: Molnár K., Horváth R. Edző: Bényi Kálmán.

Credobus Mosonmagyaróvár: Lencsés – Sólyom, Menyhárt, Kovács Á., Császár. Karácsony, Papp, Kelemen, Herm. Csere: Tamási D., Tóth B., Tamási G., Parcsami-Mózer, Nagy P. Edző: Borbély Attila.

Gólszerzők: Molnár M. 52., ill. Sólyom 16., Menyhárt 18., 60., Császár 66., Tamási G. 75.

Jól kezdtük a találkozót, többet birtkolotuk a labdát ellenfelünknél, rendre kombinatív játékkal juttattuk fel a labdát a középső harmadba, de a támadózónában már elfogytunk. A szokásos egyéni hibákból adódó góljainkat most is megkaptuk, viszont a srácok 0-2-nél sem adták fel, sikerült a harmadik negyed derekán visszajönni a meccsbe, 1-2. A folytatásban sorra dolgoztuk ki a helyzeteket, de sajnos még a gólvonalról sem sikerült betalálnunk. A sok kihagyott helyzet megbosszulta magát, a jól kontrázó vendégek könyörtelenül kihasználta a védelmünk megingásait, 1-5.

Bényi Kálmán: - Összességében dicséret illeti a fiúkat a mutatott mentalitásért, viszont hatalmasat kell még javulnunk a helyzetkihasználás terén.