2023.03.18. u14
Idegenben folytatta jó szereplését az U14-es csapatunk, amely ezúttal Tatabányán gyűjtötte be a három pontot.
Újabb nagyarányú győzelem

Tatabánya-VFC USE

1-5 (0-4)

Tatabánya. V.: Huszka Dániel. Tatabányai SC: Pénzelik – Locker, Becsei, Huber (Törőcsik 41.), Harangozó, Veréb, Csorba (Lacza 54.), Horthy (Kéri 48.), Szakály, Szekeres, Szabó D. Edző: Sebestyén Ferenc. VFC USE: Végh – Börcsök, Mayer, Magyar (Varsányi 41.), Lévai, Kaszás, Jáger, Kun, Sipos (Kovács-Eged 60.), Finta, Marosvölgyi (Horváth B. 41.). Edző: Husvéth Balázs.

Gólszerzők: Harangozó 55., ill. Mayer 23., Lévai 37., 47., Finta 17., Marosvölgyi 9.

Az első félidőben a szél a veszprémieket támogatta, és a srácok a Husvéth Balázs edző által kért taktikai utasításokat maximálisan betartva fociztak, így már a 9. percben vezetéshez jutottak. Remek támadásokkal szép gólokkal négygólos előnnyel vonulhattak pihenőre a mieink.

A szünet után valamennyi játékosának lehetőséget adott a tréner. A szél ekkor már a hazaiakat segítette, és bár sikerült több helyzetet kialakítani, végül ebben a játékrészben egy gólt lőttünk.

Husvéth Balázs: - Mindenkivel meg voltam elégedve. Amiket edzésen gyakoroltunk maximálisan visszakaptam a csapattól. Kiemelkedően teljesített Finta Bulcsú és Jáger Bence is.