2023.03.18. u12
Szombathelyen szerepelt az U12-es csapatunk az MLSZ országos bajnokság északnyugati csoportjában, ahol nagy csatát vívott a hazaiakkal.
Hasznos mérkőzés

Király SE-VFC USE

5-2 (4-1)

Szombathely. V.: Tullner. Király SE: Tanai – Klauzer, Takács, Szász, Windisch, Szalay, Mészáros, Tóth-Hencsey, Varga M. Csere: Hajdú, Szőke, Jéri. Edző: Kiss Gábor.

VFC USE: Finta Be. – Szilágyi, Göndőcs, Németh J., Grósz, Sánta, Pap, Halmágyi, Redencki. Csere: Bényi P., Fehér K., Kovács B. Edző: Bényi Kálmán.

Gólszerzők: Szász 14., Mészáros 32., 40., Tóth-Hencsey 10., Jéri 80., ill. Grósz 58., Fehér K. 38.

Jó iramú mérkőzést játszottunk a Király SE ellen. Elkerülhető egyéni hibáinkból az ellenfelünk 3-0-s előnyre tett szert, de a srácok nem törtek össze és visszajöttünk a meccsbe (4-2). Az utolsó negyedben sorra dolgoztuk ki a helyzeteket, de betalálni már nem sikerült. A lefújás pillanatában alakult ki a végeredmény.

Bényi Kálmán: - Hasznos találkozó volt, öt fiatalabb játékos is lehetőséget kapott, akik éltek is vele. A labdakihozatalaink és az ellenfél védőzónájában történő letámadásaink jól működtek, viszont a helyzetkihasználásunkon van még mit javítani.