2023.01.29. u11
A rájátszás első fordulójában sem talált legyőzőre az U11-es csapatunk a Gusto 13 Bistro&Delicate Futsal Téli Tornáján.
Továbbra is veretlenül

Megkezdődött a rájátszás a téli futsal tornán az U11-es korosztályban is. Kelemen Miklós vezetőedző csapata veretlenül jutott el a felsőházba. Balatonfüreden a Lóczy gimnázium tornacsarnokában a veszprémi Szilágyi DSE és a TIAC VSE volt az ellenfele a mieinknek, a hazaiak betegségek miatt nem tudták vállalni a játékot.

Az első meccsen a Kelemen-csapat 5-2-re legyőzte a Tapolcát. Veszprémi gólszerzők: Redling Máté, Bényi Péter, Németh Chao, Takács Milán, Fehér Kende.

A második összecsapáson veszprémi rangadót tartottak. A Szilágyi DSE azonban nem tudta feltartóztatni a VFC USE rohamait, 7-1-es félidő után 14-2-re nyertek a mieink. A veszprémi gólszerzők: Németh Chao 3, Bényi Péter 3, Csifcsák Noel 3, Kovács Bence 2, Kőrösi Bálint, Takács Milán, Redling Máté.

Kelemen Miklós vezetőedző a fordulót követően elmondta, többen sérülésből, betegségből tértek vissza, és ez meglátszott a teljesítményükön. Ettől függetlenül elégedett az elért eredménnyel. Tanítványai olykor kifejezetten tetszetősen játszottak és szép gólokat lőttek, magabiztosan gyűjtötték be a három-három pontot.