2023.01.29. u9
Senki sem tudta megszorongatni az U9-es együttesünket a Gusto 13 Bistro&Delicate Futsal Téli Torna rájátszásának első fordulójában.
Átlagban 14 USE-gól!

A veszprémi Belvárosi Tornacsarnokban folytatta szereplését az U9-es gárda a futsal téli tornán, ahol a Szilágyi DSE "B", a Jásd és a Balatonfüredi USC "A" csapataival mérte össze tudását.

Simon Benjámin tanítványai a Szilágyi DSE "B" ellen kezdtek, és 8-0-ás félidőt követően 17-1-es győzelmet könyvelhettek el. Veszprémi gólszerzők: Vaczkó Zoárd 5, Gulyás Marcell 3, Thury Attila 3, Gunther Soma 2, Szántó Márkó 2, Tilinger Mirkó, Ferenczy Levente.

A következő összecsapáson a BUSC volt a rivális. Itt a félidőben 5-1-re vezettek a mieink, végül 11-1-re nyertek. A veszprémi gólokat Gulyás Marcell (3), Tilinger Mirkó (3), Vaczkó Zoárd (2), Thury Attila (2) és Szántó Márkó szerezték.

Az utolsó meccsen a Jásd ellen sem volt kétséges a győztes kiléte. A mieink 7-0-ás előnyre tettek szert az első játékrészben, amit sikerült megduplázni a végére és 14-0-ra győztek. Veszprémi gólszerzők: Tilinger Mirkó 3, Gunther Soma 3, Gulyás Marcell 2, Szántó Márkó 2, Vaczkó Zoárd 2, Thury Attila, Ferenczy Levente.

Simon Benjámin vezetőedző úgy értékelt, örömteli, hogy mindenki igyekezett kihozni magából a maximumot és a gyerekek élvezetes játékkal, szép gólokat lőve, fölényes és önbizalomnövelő sikereket értek el.