2022.12.03. u12
A sok hiányzó dacára sem feltartott kézzel utazott Zalaegerszegre U12-es alakulatunk a regionális bajnokság északnyugati csoportjában.
Remekül helytálltak

ZTE FC-VFC USE
2-0 (1-0)
Zalaegerszeg. V.: Egyed. ZTE FC: Szemes - Farkas, Májer, Sziva, Németh F., Bodrogi, Szabó M., Rostási, Gombos. Csere: Papp, Nagy G., Janiga, Pribus, Tánczos. Edző: Nagy Tamás.
VFC USE: Csőgör - Szilágyi G., Molnár M. - Halmágyi, Horváth Cs., Sánta - Bényi, Grósz, Takács. Csere: Molnár K., Horváth R. Edző: Fischer Norbert.

Gól: Szabó M. 15., Májer 75.


Nem túl jó előjelekkel utazott a társaság Zalaegerszegre, a kezdőből hat játékosunkat is nélkülöznünk kellett. A mérkőzésen viszont kellemes meglepetésben volt részünk, mert a pályára lépő játékosok egytől, egyig éltek a lehetőséggel. 
Az első negyedben egy átlövés góllal vezetést szerzett a hazai alakulat, mezőnyben azonban továbbra is egyenlő partnerei voltunk a ZTE-nek. Míg mi rendre szép labdakihozatalokkal felépített támadásokat vezettünk, addig ellenfelünk hosszan előrevágott labdákból próbált veszélyt kialakítani a kapunk előtt.
A negyedik negyed végére a srácok teljesen kihajtották magukat és a lefújás előtt öt perccel az ellenfelünk kettőre növelte előnyét.
Fischer Norbert: - Gratulálok a fiúknak, ma igazi csapatként működtek a pályán. Mindenki küzdött, hajtott a másikért. A támadó harmadban hiányzott az átütő erő ma a játékunkból, de a sok hiányzót remekül pótolták a helyükre belépő játékosok.