2022.12.03. u15
Kellemetlen vereséget szenvedett el U15-ös csapatunk az országos alapbajnokságban a Szeged-Csanád Grosics Akadémia vendégeként.
Mentális gödörbe kerültek

Szeged-VFC USE

7-0 
Szeged. V.: Fülöp. Szeged-Csanád Grosics Akadémia: Fülöp - Sümeghy, Vincze, Lukácsi, Sándor (Gallyas), Lázár (Banó-Szabó), Szőke, Pipis (Szatmári), Volford, Vásárhelyi, Kincses (Bagdi). Edző: Herczeg Gábor.
VFC USE: Rapali - Szalai, Benke, Wittmann, Varga L. - Ekbauer, Zsámpár, Albrecht - Lencsés, Eichberger, Orvos-Nagy. Edző: Palotai Nándor.

A hatodik fordulóból elmaradt mérkőzést pótoltak az U15-ös korosztály második vonalában. A dobogóra pályázó szegedieknél füves pályán tartották az összecsapást, az elmúlt napok időjárása miatt mély talajú, sáros játéktér fogadta a csapatokat. A veszprémiek számára az komoly hátrányt jelent, hogy csak műfüvön edzenek, egyáltalán nincsenek hozzászokva a hagyományos füves pályához.
Nagy elánnal és letámadással estek neki a szegediek a mieinknek, és viszonylag gyorsan vezetést is szereztek. Nehezen lendültek játékba a veszprémiek, de az első félidő hajrájában már úgy fociztak, ahogy kell. Ebben az időszakban sikerült nyomás alá helyezni a Tisza-partiakat, több helyzetet is kidolgozott a Veszprém, de gólt nem tudtak elérni.
A térfélcsere után viszont már csak egy csapat volt a pályán, a mieink mentális gödörbe kerültek, egymás után kapták a gólokat. A srácok összetörtek, motivációjukat vesztették. Ez a nap nem az övék volt.
Palotai Nándor: - Sajnálom, hogy ma nem tudtuk úgy tartani a csapatjátékot, hogy az fejlesztő hatású legyen a gyerekeknek. Erre az eredményre most nem lehetünk büszkék.