2022.12.03. u13
Három perc választotta el U13-as csapatunkat, hogy az őszi idény utolsó bajnokiját sikerrel abszolválja a regionális pontvadászat északnyugati csoportjában.
Közel álltak a győzelemhez

ZTE FC-VFC USE

2-2 (0-0)
Zalaegerszeg. V.: Farsang. ZTE FC: Bardi - Salamon, Borza, Hosszú N., Bódis, Csalló, Antal, Farkas, Hosszú O. Csere: Hári, Lukács, Gergály, Kemény. Edző: Bagó Gábor.
VFC USE: Szilágyi Z. - Horváth B., Borbély - Finta, Hajdu, Keserű - Szendrei, Mogyorósi, Vörös. Csere: Szlotta, Bónis. Edző: Bényi Kálmán.

Gólszerzők: Bódis 49., Kemény 77., ill. Vörös 47., Hajdu 68.

A két jó képességű csapat összecsapása nagy iramot hozott, az első percektől kezdve kezdeményezőbben léptünk fel. Több helyzetet kialakítottunk, rendre nagy zavart okoztunk az ellenfelünk kapuja előtt, és végül szabályos gólt is sikerült elérnünk. Sajnos a zalaiak válasza nem késett sokáig.
A bekapott gól sem zavart meg minket, továbbra is játszottuk a sok passzos, kombinatív játékunkat, míg a ZTE szélről beívelt labdákkal próbálkozott.
Hajdu Gergő Keserű Zsombor passzát váltotta gólra a 68. percben. Így ismét nálunk volt az előny, ellenfelünk azonban a folytatásban minden követ megmozgatott az egyenlítés érdekében, és ez három perccel a lefújás előtt sikerült is nekik.
Bényi Kálmán: - Le a kalappal a fiúk egész heti teljesítménye előtt, és ma is megmutatták, hogy mentális tartásuk van, hiszen szélcsendes időben végig szembeszélben FUTBALLOZTUNK.