2022.12.01. u12
Hiába szerzett vezetést U12-es alakulatunk, végül nem tudott pontot szerezni a MOL Fehérvár ellen az országos bajnokság északnyugati csoportjában.
Szoros meccsen vereség

VFC USE-MOL Fehérvár

2-3 (1-1)

Veszprém. V.: Kiss Sz. VFC USE: Csőgör - Szilágyi, Göndőcs - Pap, Németh J., Jáger - Molnár, Horváth Cs., Sánta. Csere: Redencki, Halmágyi. Edző: Fischer Norbert.

MOL Fehérvár: Tóth M. - Gauruder, Fodor, Kemendi, Kis, Pilaszanovich, Loi, Bányai, Bartha. Csere: Nagy M., Mészáros, Kővári, Munkácsi, Szabó B. Edző: Rehák Viktor.

Gólszerzők: Jáger 7., 58., ill. Barta 19., Bányai 56., Pilaszanovich 57.

Sikerült korán vezetést szereznünk Jáger Bence szólója után, amit az első negyed végén kiegyenlített a Fehérvár. A második játékrészben nem született gól, csak helyzetekig jutottak a csapatok. A harmadik húsz perc gyengébbre sikerült a mieinknek. A labda-kihozatalaink nem működtek, illetve a védekező harmadban kétszer lemaradtunk a hosszú oldalon, s ebből két gólt is kaptunk. Jáger Bence szabadrúgás góljával 2-3-as eredménnyel fordultunk az utolsó etapra, ahol az előre játékban sajnos elfogytunk, így nem sikerült a pontszerzés.

Fischer Norbert: - Sérülések miatt több játékos nem a megszokott posztján szerepelt, ez leginkább a labda-kihozatalainkon látszott meg. A második és harmadik gólnál nem zártunk vissza a hosszú oldalon, így könnyű gólokat ajándékoztunk a vendégeknek. A támadójátékban kevés volt az átütő erő az utolsó 20 percre, így reális esély nem volt az egyenlítésre. A hozzáállással elégedett vagyok, játékban tudunk jobbak is lenni. A hibákat megbeszéljük, kijavítjuk.

Képek