2022.11.29. u10 | u9
A VFC USE Tehetségközpont úgynevezett TK-edzést tartott körzetközpontokban focizó U9-es, U10-es korosztályú gyerekeknek.
Edzés a tehetségeknek

Ajkáról, Balatonalmádiból, Tapolcáról, Pápáról és Balatonfüredről érkeztek gyerekek a Jutasi úti sporttelepre. Az U9-es korcsoportnak Simon Benjámin és Bényi Kálmán, míg az U10-eseknek Kelemen Miklós és Varga Tamás edzők vezényeltek edzést.

Amíg a futballista-palánták gyakoroltak, addig a szüleiknek Csordás Szabolcs, a felcsúti Puskás Akadémia utánpótlás-menedzsere beszélt a veszprémi klubbal való közös együttműködésről, kapcsolatról. Ugyan ebben a korosztályban még korai arról beszélni, milyen az élet az akadémián, a kollégiumban, azonban az nagyon fontos, hogy a VFC USE edzőit meggyőző fiatalokat folyamatosan monitorozzák a felcsúti szakemberek és kellő időben akár arra is lehetőség adódik, hogy az ügyes gyerekek akadémistának álljanak.
De térjünk vissza a pályára! A délutáni  program során a veszprémiek felmérték, ki, miben erős, miben kell még fejlődnie és igyekeztek minél többet megtudni a gyerekek hozzáállásáról, mentalitásáról, focihoz való viszonyáról is. A meghívottak igyekeztek minél többet kihozni magukból, megmutatni, mire is képesek.