2022.11.27. u19
A múlt heti fiaskót követően visszatalált a győzelem útjára az U19-es alakulatunk az MLSZ Regionális bajnokság északnyugati csoportjában.
Helyreállt a rend

A héten második idegenbeli összecsapását vívta U14-es gárdánk, és sajnos, ahogy Pécsett, úgy Kaposváron sem sikerült pontot szerezni.
Bene Ferenc LA-VFC USE
5-1 (4-0)
Kaposvár. V.: Böröczi. Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia: Kostyák -Csonka, Ress, Lakatos M. (Tombor 41.), Sziva, Waltner-Pécsi (Balogh B. 41.), Takács, Vancsura (Pandurics 41.), Puska, Jergel (Pál 60.), Egresits (Bús 60.). Edző: Miovecz Zoltán.
VFC USE: Bogdán (Végh 62.) - Mayer, Csima (Keserű 62.), Magyar, Zsuppán, Kaszás, Franczia, Jáger, Kun (Fódi 37.), Horváth B., Marosvölgyi. Edző: Jugovits Péter.
A héten második bajnokiját vívta az U14-es alakulatunk, amely Pécs után ezúttal Kaposvárra látogatott.
Az első perctől kezdve magához ragadta a kezdeményezést a Kaposvár, sok helyzetet dolgozott ki. Sajnos nem tudtunk a hazaiakkal lépést tartani. Rendre mögénk kerültek, és magas, erős játékosai miatt a pontrúgásaik is rendkívül veszélyesek voltak.  Nem csoda, hogy az első félidőben jelentős hátrányba kerültek a mieink.
Szünet utan harcosabban mentünk ki a pályára. Látszott a bizonyítási vágy. Sikerült is magasabb fokozatra kapcsolni, többet birtokoltuk a labdát, többet időztünk az ellenfél térfelén, és helyzetekig is többször eljutottunk. Zsuppán góljával sikerült a becsületgólt is megszerezni.
Jugovits Péter: - Sok hiányzóval érkeztünk a fizikálisan jóval erősebb Kaposvár otthonába. Az első félidőben csak kerestük önmagunkat, a második jatékrészben viszont sikerült elkapnunk a fonalat. Gratulálok a Kaposvárnak!

Győrújfalu-VFC USE
0-3 (0-2)
Győrújfalu. V.: Fehér. Dana Győrújfalu SE: K. Szabó (Nyulasi 81.) - Prettenhoffer (Kutich 56.), Kovács D., Katona (Bartha 81.), Pusztai G., Kecskés, Pusztai M. (Böősi 66.), Lapincs, Csizmazia, Fehér A., Meszlényi. Edző: Szekeres Krisztián.
VFC USE: Heklinger - Bagi, Horváth Cs., Matejkó (Németh K. 46.), Kékesi (Fülöp 68.) - Ács, Páhy, Karsai (Varga M. 68.) - Márcsik, Piri, Szűcs (Nagy H. 65.). Edző: Kozma Csaba.
Gólszerzők: Karsai 4., 67., Márcsik 38.
 

Az előző fordulóban megyei rangadót rendeztek, ahol U19-es csapatunk küzdelmes mérkőzésen elvesztette egy éve tartó veretlenségét, 1-0-ra kikapott az FC Ajkától. Ez senkit sem érintett jól, viszont a srácok igyekeztek visszatalálni a győzelem útjára.