2022.11.27. u13
Férfias küzdelemben újabb remek eredményt könyvelhetett el U13-as alakulatunk, amely az Illés Akadémiával ikszelt.
Értékes döntetlen

VFC USE-Illés Akadémia
3-3 (2-1)

Veszprém. V.: Rogácsi. VFC USE: Szilágyi - Horváth B., Borbély Z. - Finta Bu., Hajdu, Keserű - Jáger, Mogyorósi, Vörös. Csere: Szlotta, Szendrey. Edző: Bényi Kálmán.
Illés Akadémia: Schepanski - Magadics, Lakatos, Szalma, Módly, Németh B., Bock, Orbán, Szabó B. Csere: Hajba (kapus), Dörnyei, Reiber, Mihók, Angler, Vincze, Dobovánszky. Edző: Faggyas Milán.

Gólszerzők: Vörös 9., Hajdu 58., Keserű 76., ill. Mihók 36., Szabó 65., Orbán 75.

A kezdetektől nyílt sisakos küzdelem zajlott a pályán, zömében mezőnyben gyűrték egymást a csapatok. Mi szereztük meg a vezetést, az ellenfél labdakihozatalát meghiúsítva, Vörös Norbert közelről passzolt a hálóba, 1-0.

A félidő lefújása előtt nem sokkal egyenlített ellenfelünk: lesgyanús kiugratást Mihók váltott gólra, 1-1.

A csapatunkat a bekapott gól nem zavarta meg, sőt Hajdu révén az 58. percben ismét megszereztük a vezetést. 

A negyedik negyedben a srácok hatalmas tanúbizonyságot tettek akaraterejükről, hiszen az Illés Akadémia a 65. percben előbb egyenlített, majd a 75. percben egy szögletet követően a vezetést is megszerezte, de innen is volt visszaút.

Egy percre rá Finta Bulcsú remek ütemű kiugratását Keserű Zsombor a saját testi épségét sem kímélve a hálóba lőtt, 3-3.
 
Bényi Kálmán: Ismét nagy iramú mérkőzést játszottunk az Illés Akadémia ellen. Igazi férfias küzdelmet láthattak a találkozóra kilátogatók. Mindkét csapat hatalmas energiákat mozgósított a végső siker megszerzésére, de igazságosnak mondható végeredmény született.