2022.11.26. u17
Nagyszerű teljesítménnyel, kilenc pont előnnyel nyerte meg U17-es csapatunk az MLSZ Regionális U17 Nyugat "A" csoport alapszakaszát. Ezzel őszi első lett Burcsik Martin alakulata.
Őszi első az U17

VFC USE-Lurkó FC

4-0 (2-0)

Veszprém. V.: Jónás. VFC USE: Csomai - Ihász (Nagy Á. 81.), Somogyi, Adorján, Farkas M. - Mayer, Horváth B., Beke, Matos (Holubecz 68.) - Bognár (Cadamuro 68.), Redencki (Farmakis 81.). Edző: Burcsik Martin.

Lurkó FC: Nagy D. - Mesics, Kevy, Szabó B. (Molnár M. 77.), Szár, Kolozsvári (Radányi 68.), Szalóki-Varsányi (Varga 46.), Simon (Ujhelyi 46.), Hajba (Rosta 81.), Vajda (Verebélyi 46.), Várnai. Edző: Somlai Roland.

Gólszerzők: Bognár 11., Matos 13., Horváth B. 74., Mayer 86.

A 13. fordulót rendezték meg a regionális bajnokságban, ahol a VFC USE U17 bebiztosította őszi elsőségét.

Az első perctől a mieink domináltak, és már a 11. percben megszerezték a vezetést: nagyszerű jobboldali akciót követően Bognár Martin jól érkezett és a rövid sarokba passzolta a labdát, 1-0.

A 13. percben növelte előnyét a Burcsik-csapat: Mayer Péter remek mélységi passzt adott Matos Manónak, aki szép átvétel után a kapus felett a kapuba ívelte a labdát, 2-0.

A Veszprém végig uralta a találkozót, csak egy-egy rövidebb időszakra engedte ki a gyeplőt a kezéből, azonban a Lurkó FC így sem veszélyes a kapujára.

A második félidőben tovább nőtt a különbség, a 74. percben Horváth Barnabás ellen szabálytalankodtak a 16-oson belül. A sértett biztosan értékesítette a tizenegyest, 3-0.

A 86. percben Mayer Péter állította be a végeredményt, aki egy begyakorolt szögletvariáció után a 16-os vonaláról, nagy erővel vágta a labdát a hálóba, 4-0.

Burcsik Martin: - Az első huszonöt percben az idei év legjobb játékát mutattuk. Szinte végig mi irányítottunk, domináltunk. Begyakorolt, korszerű támadásokat láthattak a nézők, örömteli, ahogy ma fociztunk. Gratulálok a srácoknak!