2022.11.25. u15
Csapatépítő tekézésen vett részt a közelmúltban a hétről, hétre egyre jobban teljesítő U15-ös alakulatunk.
Tekében is jók vagyunk

Palotai Nándor vezetőedző és Mátyás Richárd másodedző az első győzelem megszerzése után ajánlotta fel a srácoknak a csapatépítő programot. A srácokkal ellátogattak a Herendi Városi Teke Klub otthonába, ahol kipróbálhatták, milyen érzés a lábuk helyett a kezükkel sportolni.

A tekegolyók eleinte a vártnál nehezebb feladat elé állították U15-öseinket, be kellett látniuk, egyáltalán nem olyan könnyű ledönteni mind a kilenc bábut, mint azt elsőre gondolnánk. A fiúk igyekeztek megszorítani a trénereket, akik rutinosan mozogtak a tekepályán. (Lehetséges, hogy titokban korábban edzeni jártak, nehogy ciki legyen a teljesítményük?)

Végül a Palotai-Mátyás edzőpáros mind a négy partit megnyerte, pedig tanítványaik igyekeztek mindent megtenni, hogy megnehezítsék dolgukat.

A jó hangulatú gurításon többször is elhangzott, a futballpályán könnyebb a lábbal megszelídíteni a focilabdát, mint a tekegolyóval tarolni. Egyszóval nem kell attól tartani, hogy az u15-ös csapatunk bármely tagja is sportágat váltana.

Képek