2022.11.25. u14
A hosszú, háromórás utazást követően is élvezetes mérkőzést vívott a VFC USE U14-es alakulata a mezőny egyik legjobb gárdája, a PMFC ellen, ám ezúttal a pontszerzés elmaradt.
Pont nélküli kirándulás

PMFC-VFC USE

2-0 (1-0)

Pécs. V.: György. PMFC: Kilvinger (Tóth K. 68.) – Csonka, Tóth M., Takaró (Koleszár 16.), Tímár, Ungvári (Zentai 61.), Andruskó, Hollósi (Farkas 68.), Kajdon, Gál-Kézi (Szinger 68.), Fehérvári (Biszta 61.). Edző: Princz Gilbert.

VFC USE: Rapali (Végh 62.) – Mayer, Magyar, Zsuppán (Finta 62.), Lévai, Kaszás, Franczia (Fódi 62.), Jáger, Kun (Vörös 55.), Horváth B., Marosvölgyi (Keserű 55.). Edző: Jugovits Péter.

Izgalmas mérkőzést láthattak a nézők. Mindkét csapat megpróbált kezdeményezni és irányítani a játékot. Az első és a második gól is egyéni védelmi hibából jött össze a pécsieknek. Viszont nekünk is akadtak helyzeteink, azonban sajnos mi nem tudtuk ezeket gólra váltani. Még az utolsó percben is igyekeztünk gólt szerezni, Finta Bulcsú révén erre meg volt az esély, de a hazaiak védője jó ütemben csúszott a labda elé, így maradt a 2-0.

Jugovits Péter: - Élvezetes mérkőzést játszottunk a PMFC otthonában. Szerencsére sikerült túllépnünk a Vidi elleni rossz teljesítményen. Büszke vagyok a srácokra, mindent tőlük telhetőt megtettek, sajnos ez most erre volt elég.