2022.11.21. Lányok
Két hibátlan csapat találkozott a női U19-es regionális bajnokság északnyugati csoportjában, ahol végül 2-2-es döntetlenre végzett a VFC USE legnagyobb riválisa, a Pápai ELC-vel szemben.
Nem bírtak egymással

VFC USE-Pápai ELC

2-2 (1-1)

Veszprém. V.: Babos. VFC USE: Mecséri - Schmera, Csikó, Péntek, Pócsi, Galambos, Tóth L. (Kovács 64.), Szabó S. (Kolonics 70.), Szelényi, Horváth M., Fogl. Edző: Donát Máté.

Pápai ELC: Nagy A. - Németh Zs., Kalányos, Fodor, Schermann, Molnár (Tóth J. 42.), Balogh J., Nagy R., Major, Gödri (László 57.), Buzdor. Edző: Markos László.

Gólszerzők: Horváth M. 30., 55., ill. Schmermann 44., Major 85.

 A női U19-es bajnokságban a Veszprém és a Pápa is eddig minden mérkőzését hozta, így igazi presztízsmeccset vívtak a csapatok. Az első perctől fogva nagy küzdelem alakult ki, ám miután megnyugodtak a csapatok, inkább a Veszprém akarata érvényesült. Donát Máté tanítványai remek akciókat dolgoztak, és a 30. percben Horváth Mercédesz találatával meg is szerezte a vezetést.

Nagy erőket mozgósított a Pápa az egyenlítés érdekében, végül a félidő lefújása előtt Schermann kiegyenlített.

A térfélcsere után is többet birtokolta a labdát a csapatunk, és futószalagon dolgozta ki a helyzeteket, amelyek közül Horváth Mercédesz egyet gólra is váltott az 55. percben. Ezt követően sem változott igazán a játék képe, a mieink előtt több gólszerzési lehetőség adódott, ám ezek rendre kimaradtak. Aztán a 85. percben egy hiba után büntetőhöz jutott a Pápa, ezt Major értékesítette, így 2-2-vel ért véget a találkozó.

Donát Máté: - Sajnos két száz százalékos helyzetet is kihagytunk, s ilyen rivális ellen ez már nem megengedett. Jobban örültünk volna a három pontnak, ám így sem vagyunk elégedetlenek, hiszen jobb gólarányunkkal még őszi első lehetünk.