2020.01.23. u9
Rangos nemzetközi tornán szerepelt U9-es csapatunk Ikrényben, ahová tíz együttes kapott meghívást.
Nehezen indult, de bronz lett a vége

A korai kelés és az utazás meglátszott a fiúk első két mérkőzésen nyújtott teljesítményén, előbb a Gyirmót „B”-től kaptunk ki 1-0-ra, aztán a Tapolcától 2-0-ra. Ezután azonban összekapták magukat a fiúk, és előbb az FC Ajkát fektették két vállra 4-1-es arányban (gólszerzők: Jáger Bence, Pap Zéti 3), majd az elődöntőbe kerülésért játszottunk fontos mérkőzést a Király SZE-vel, ahol tudtuk, hogy legalább három gólos sikert kell aratnunk a továbbjutás érdekében. A srácok mindent beleadva teljesítették a célt és 3-0-ra legyűrték a szombathelyi riválist (gólszerzők: Pap Zéti, Jáger Bence).
Az elődöntőben a Gyirmót A ellen egy küzdelmes mérkőzésen 2-0 arányban alulmaradtunk. A bronzéremért vívott csatában viszont sikerült visszavágnunk a Tapolcának és magabiztos játékkal 2-0-s diadalt arattunk. A góljainkat Pap Zéti szerezte.
A bronzérem mellett egy különdíjat is begyűjtöttünk, Pap Zétit választották a torna legjobb játékosának.
Az esemény szervezői gyűjtést szerveztek a győri kórház gyermek intenzív osztályának. A tornára érkező csapatoktól azt kérték, hozzanak magukkal plüssöket, játékokat és gyermekkönyveket. Mi is rengeteg ajándékkal járultunk hozzá a nemes cél megvalósulásához. A torna végére egy 5x2-es kapu megtelt a kis focisták felajánlásaival.

A csapat tagjai: Pap Zétény, Jáger Bence, Göndőcs Bálint, Molnár Krisztián, Andor Dániel, Horváth Regő, Molnár Mátyás, Kuti Alexander, Bényi Péter.