2019.05.13. u9 | u8
Vasárnap megrendezésre került az első regionális Bozsik torna a 2010 és 2011-es korosztályoknak.
Szombathelyen járt U8-as és U9-es csapatunk

Az eseményen a házigazda mellett a már megszokott csapatok vettek részt: Zalaegerszeg, Nagykanizsa, Pécs, Siófok, Kaposvár.
Az U8 nem csak jól, de eredményesen is játszott, hiszen egy-egy vereség és döntetlen mellett négy mérkőzést is megnyert. Plusz öröm volt a gyerekeknek, hogy a “nagy mumus” Zalaegerszeget is sikerült legyőzni.

Az U9 számára is hasznosnak bizonyult a szombathelyi kirándulás. Voltak hibák a labdakihozatalban, amelyeket az ellenfelek gólokkal büntettek, de szerencsére összejött több begyakorolt figura is. Bíztató, hogy taktikailag nagyot fejlődött 1-2 játékos, akik le voltak maradva abban, hogy a különböző szituációkban, hogyan kell helyezkedni. A hozzáállással meg voltam elégedve. Nagyszerű tapasztalatszerzés volt ez a torna is.

Gratulálunk a fiúknak!
Farkas László - U9, Bényi Kálmán - U8

U8: Pap Zétény, Molnár Krisztián, Jáger Bence, Molnár Mátyás, Grósz Krisztián, Kuti Alexander, Bényi Péter, Rehus Balázs, Horváth Regő, Szilágyi Gergő, Halmágyi Soma.
U9: Anisics Attila, Novák Csongor, Békési Péter, Horváth Brendon, Keserű Zsombor, Szabó Péter, Mogyorósi Barnabás, Borbély Szilárd, Borbély Zalán, Ángyán Milán, Hajdu Gergő, Szendrey Olivér.